пʼятниця, 20 січня 2017 07:35

Олександр Крат повісився біля могили сина

15 січня у селі Мала Любаша Костопільського району Рівненської області поховали 32-річного Олександра Крата. Чоловік повісився біля могили 2-місячного сина.

Олександр із дружиною 23-річною Тетяною жили в її батьків. Будинок — неподалік цвинтаря. У червні помер їхній молодший син Валентин. Мав запалення головного мозку. У подружжя лишився 5-річний Денис.

— Олександра вранці знайшли селяни. Висів на величезному дереві на тоненькій мотузці. Люди дивуються, як вона його витримала, — говорить сільський фельдшер 26-річна Іванна. — Сумніваюсь, що зваживсь на це через втрату молодшого сина. Дуже любив старшого. Глядів його, ночами прокидався. Не зміг би з ним так вчинити.

Олександр працював на лісопильні. Родом із Сарненського району. В Малу Любашу переїхав після одруження. Син Валентин від народження мав проблеми зі здоров'ям. Після виписки батьки двічі їздили до лікарні. Медики говорили, що з дитиною все нормально. В червні в нього піднялася температура. Хлопчика привезли в лікарню. За два дні він помер від менінгіту.

— Тетяна важко переживала втрату сина, сильно схудла. Олександр був більш стриманий, усе переживав у собі, — додає Іванна.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Крат повісився біля могили сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі