вівторок, 06 жовтня 2020 17:05
Роман Шахрай
Роман Шахрай
Журналіст

Аристократка

Вона справді красива. Тому хотілося, аби її серце належало мені. Або принаймні "Мілану", за який уболіваю. Але знаю: це нереально. Вона віддана своєму "Челсі". Тому називаю її Аристократкою – така неофіційна назва її клубу. А вона мене – Ноле, на честь мого улюбленого тенісиста Джоковича.

Ми познайомилися наприкінці 2015-го. Її "Челсі" грав із нашим "Динамо". Тодішня команда Жозе Моуріньйо прибула до Києва в ранзі чемпіона Англії. Але відчувала проблеми. Згодом вони призведуть до відставки португальського тренера.

Аристократка нервувала й атакувала мене запитаннями.

– Що з Азаром? Не впізнаю його. А про ту Єву-лікарку, в якої конфлікт із Моуріньйо, навіть думати не хочу.

Прихід Антоніо Конте виправив ситуацію. Італієць першого ж сезону зробив "Челсі" чемпіо­ном. Причому титул її клубу "читався" ще в березні – за два місяці до закінчення турніру. Про це я їй і сказав. Аристократка тільки блиснула очима.

– Тихо, Ноле. Не говорімо про це взагалі.

Торік "Челсі" знову приїхав у Київ. Вона зранку побігла до кас "Олімпійського" по квиток. На матч пішла у футболці Азара. "Челсі" познущався з "Динамо" – 5:0. Виграв Лігу Європи. Азар пішов у "Реал". Вона його не засуджувала. Тільки дякувала за все, що зробив для її клубу.

Нинішнім літом Абрамович і Грановська влаштували фурор на трансферному ринку. "Ліверпуль" видихатиме довгоочікуване чемпіонство. "Манчестер Сіті" націлений на Лігу чемпіонів. Їхніх земляків з "Юнайтед" "аристократи" просто "розірвали" в серпневому матчі на кубок. Я думаю, "Челсі" варто замислитися щодо боротьби за перше місце. Але їй про це не кажу. Знаю відповідь.

– Тихо, Ноле. Не говорімо про це взагалі

Зараз ви читаєте новину «Аристократка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі