субота, 05 березня 2022 13:25

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ пішли в контрнаступ - окупанти тікають додому. 18+
4

ЗСУ атакували російську армію
Фото: facebook.com/UkrainianLandForces
ЗСУ атакували російську армію
ЗСУ атакували російську армію
ЗСУ атакували російську армію

Підрозділи Збройних Сил України перейшли до контрнаступу під Харковом.

Це стало можливим через незламність українського народу, відсутність підготовлених резервів росіян, деморалізацію окупаційних військ та відхід підрозділів ЛДНР, повідомляють на сторінці Сухопутніх військ ЗСУ в Facebook.

Бойовики покидають підрозділи російської армії та тікають додому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Значна кількість білоруських військовослужбовців відмовляються виконувати злочинні накази: оперативна інформація Генштабу

"Ось така у них консолідація. Росія починає нищівну для себе війну через "геноцид" російськомовного населення, а вони вчасно кидають своїх "освободітєлєй" під наш праведний гнів. Росіяни забули, що зрадники завжди залишаються зрадниками", - йдеться в повідомлення військових України.

Російські окупаційні війська зазнають втрат на всіх операційних напрямках – Поліському, Сіверському, Слобожанському, Таврійському і в зоні проведення Операції Об'єднаних Сил.

Українські військові і сили ТРО перехопили тактичну ініціативу, але ворог ще не полишає планів щодо оточення міст Київ, Харків та щодо виходу на адміністративні межі Луганської та Донецької областей. Хоч вони вже використали щонайменше 95% своїх батальйонно-тактичних групп.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ пішли в контрнаступ - окупанти тікають додому. 18+». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі