понеділок, 17 липня 2017 13:41

Здався чоловік, який кинув гранату в поліцейських

Здався чоловік, який кинув гранату в поліцейських
Віктор Шейко зачинився в машині та погрожував підірвати гранату. Фото: poltava365.com

О 9 ранку полтавській поліції здався 51-річний Віктор Шейко. Його розшукували із 14 липня. Чоловік погрожував підірвати себе та полісменів на вулиці Європейській - одній із центральних в Полтаві.

Після сварки з колишньою дружиною Шейко поїхав з дому на "ВАЗ-2109". При собі мав гранату. Поліцейські наздогнали чоловіка, запропонували вийти з машини. Він відмовився та повідомив, що може застосувати гранату, зазначила "Полтавщина".

"Щоб уникнути жертв на багатолюдній вулиці, Шейку запропонували вільний виїзд в сторону Кременчука. Патрульні поїхали за ним. Біля села Писарівка Новосанжарського району о 22:30 чоловік вийшов із автомобіля, кинув гранату, яка вибухнула, і побіг в лісополосу. Його вирішили не переслідувати в темряві. Правоохоронці не знали, чи є у нього ще боєприпаси", - сказав Юрій Сулаєв, речник обласної поліції.

Внаслідок вибуху ніхто не постраждав, полісмени встигли залягти. Сьогодні Віктор Шейко разом з адвокатом з'явився до полтавського відділку поліції №2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік намагався підірвати дружину, але помер сам

У селі Калайдинці Лубенського району на Полтавщині 34-річного чоловіка розірвало гранатою у власному будинку. Крім нього, постраждали два 16-річних юнака, які прийшли в гості до чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Здався чоловік, який кинув гранату в поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі