вівторок, 30 жовтня 2018 15:35

Збудують міст, який розвантажить дороги півміста

Автор: Depositphotos
  Вінниця: збудують міст, який розвантажить півміста
Вінниця: збудують міст, який розвантажить півміста

У Вінниці почнуть будувати новий автомобільний міст. Ця розв'язка покращить сполучення двох мікрорайонів — Тяжилова та Замостя.

Найголовніше, що міст розвантажить половину доріг міста.

"Цей міст з'єднає вулиці Академіка Янгеля та Ватутіна. На сьогодні основне транспортне навантаження приймає на себе вулиця Брацлавська. Починаємо роботу з розробки містобудівної документації. Далі – готуватиметься проект будівництва шляхопроводу", - написав у Facebook Сергій Моргунов.

Орієнтовна довжина мосту – 500 м через залізничні колії – вантова система, тобто підвісна.

Автор: facebook
  Вінниця: збудують міст, який розвантажить півміста
Вінниця: збудують міст, який розвантажить півміста

"Такий варіант – найбільш економічно ефективний. Новий шляхопровід забезпечить автомобільний, пішохідний та велорух. А у майбутньому не виключено, що цим напрямком можна буде відкрити новий маршрут громадського електротранспорту", - зауважує мер.

У соцмережі відреагували на допис міського голови. Побажали, щоб ще зробили рух по мосту трамваєм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підрахували, скільки мільярдів треба для ремонту місцевих доріг

У Вінниці майстри транспортної компанії змонтували вагон 10-го трамваю Vin Way. 25 жовтня він уже почав курсувати містом.

Це 31-метровий трамвай.Як і попередні модернізовані вагони, він адаптований для маломобільних груп населення. Його планують пускати на маршрути у години-пік. Салон може вмістити близько 300 людей. Це другий Vin Way в цьому році.

Зараз ви читаєте новину «Збудують міст, який розвантажить дороги півміста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі