понеділок, 27 травня 2019 15:29

Затримали 22-річного хлопця, який колов жінок голкою

Затримали 22-річного хлопця, який колов жінок голкою
Хлопця, який колов жінок голкою взяли під варту. Фото: Національна поліція

Працівники Київського відділення поліції 24 травня затримали 22-річного хлопця, який протягом квітня місяця у Вінниці колов жінок голкою. Правопорушник зізнався, що робив це заради розваги.

Вінницький міський суд обрав міру запобіжного заходу. Тепер хлопець два місяці проведе під вартою, без можливості внесення застави.

До поліції надійшло 10 повідомлень від вінничанок про те, що на вулицях міста невідомий завдав їм тілесні ушкодження колючим предметом. Деякі з постраждалих зверталися до медиків, щоб здати аналізи на ВІЛ.

Затриманий зізнався у нападах. Він згадує 5-6 випадків. За його словами, колов жінок голкою від шприців, які купував в аптеці, заради розваги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Губернатор Вінниччини подав у відставку

"Під час розгляду вказаного клопотання було встановлено, що упродовж двох місяців на вулицях міста Вінниці 22-річний підозрюваний здійснював хуліганські дії – за допомогою медичної голки, колов пересічних жінок, при цьому завдаючи їм тілесні ушкодження. За результатами повного та всебічного судового розгляду, слідчий суддя ухвалив рішення про задоволення клопотання слідчого та застосування до підозрюваної особи запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів", - повідомляє прес-служба Вінницького міського суду.

Проти затриманого відкрито кримінальні провадження. За такі розваги правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі.

Від дій чоловіка постраждала жінка, котра йшла вулицею Топольського. До неї зі спини підбіг невідомий та вколов гострим предметом. Жінка повернулася і побачила чоловіка в капюшоні. Зловмисник утік.

Зараз ви читаєте новину «Затримали 22-річного хлопця, який колов жінок голкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі