пʼятниця, 03 червня 2022 11:25

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ розгромили техніку окупантів на Запоріжжі. Захопили ворожу ББМ

ЗСУ розгромили техніку окупантів на Запоріжжі. Захопили ворожу ББМ
На Запоріжжі окупанти намагаються зупинити просування ЗСУ. Фото: Генштаб

На Запорізькому напрямку українські захисники дають гідну відсіч окупантам та систематично знищують їхню живу силу та техніку.

Протягом минулої доби воїни ліквідували 28 бійців ворога та ще 41 поранили, повідомляє секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв у Telegram.

Окрім того, було знищено два спостережних пункти окупантів, ворожий склад боєприпасів, а також три танки, сім одиниць автомобільної техніки, два міномети та сім бойових броньованих машин. Ще одну броньовану машину захоплено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти можуть оголосити Мелітополь "столицею" Запорізької області

Окупанти продовжують вести повітряну розвідку та контрбатарейну боротьбу.

Загарбники поповнюють запаси провізії. Удосконалюють фортифікаційні споруди та зосереджують зусилля на тому, щоб утримати зайняті позиції і не допустити просування наших військ,

Протягом минулої доби ворог намагався зупинити просування українських підрозділів в районі села Новодарівка Гуляйпільського району та села Нескучне Донецької області. Але своєї мети окупанти не досягнули і їм довелося відступити.

Російські окупанти продовжують зосереджувати основні зусилля на утриманні зайнятих позицій та недопущенні подальшого просування українських військ. Основні сили й засоби загарбники продовжують зосереджувати в районах Оріхова, Гуляйполя та Великої Новосілки, спостерігається посилення угруповання озброєнням і військовою технікою в районі Мелітополя, Василівки. На інших рубежах по лінії розмежування ведуться стримуючі дії.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ розгромили техніку окупантів на Запоріжжі. Захопили ворожу ББМ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі