пʼятниця, 18 березня 2022 22:21

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог спробує знову вдарити по нашій столиці - голова Київської ОВА

Ворог спробує знову вдарити по нашій столиці - голова Київської ОВА
Ворог спробує знову вдарити по нашій столиці. Фото: Генштаб ЗСУ

На Київщині російські окупанти намагаються закріпитися, перегрупуватися, наростити сили та спробувати знову вдарити по нашій столиці. Але українські захисники зривають їхні плани.

Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк під час брифінгу.

"Сьогодні, перебуваючи на одному із узлів оборони, впевнився: всі необхідні заходи вживаються як місцевими органами влади, так і підрозділами тероборони та Збройних сил. Ми готові гідно зустріти ворога та відправити його в пекло. Особливо надихає настрій бійців, які стоятимуть до останнього подиху, останнього патрону", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Російські солдати плавають в Ірпіні, влітку зберемо" - понтон рашистів рознесли в хлам

Ситуація в області контрольована, додав.

"Найнебезпечнішими напрямками залишаються Житомирська траса, міста Ірпінь, Буча, Гостомель, Ворзель, Дмитрівська громада, Макарів, північ Вишгородського району та території трьох громад Броварського району. Ми проводимо евакуацію цивільного населення та завозимо гуманітарну допомогу. Але ворог, нехтуючи всіма міжнародними договорами, зриває виконання запланованих заходів", - підкреслив Павлюк.

Російські окупанти обстріляли цивільних в Київській області. Інцидент мав місце на трасі поблизу Макарова. В автівці автора відео було семеро дітей. Дві жінки зазнали поранень.

Зараз ви читаєте новину «Ворог спробує знову вдарити по нашій столиці - голова Київської ОВА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі