понеділок, 06 червня 2022 07:45

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог перегруповує сили в Чорному морі - Братчук

Ворог перегруповує сили в Чорному морі - Братчук
Наразі відомо про один надводний корабель з крилатими ракетами на борту. Фото: pixabay.com

Ніч в Одесі й області минула без обстрілів. Сили оборони продовжують виконувати бойові завдання.

Ворог перегруповує сили в Чорному морі, повідомив у понеділок спікер голови Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

"У морі кораблі Чорноморського флоту Російської Федерації продовжують певні маневрування. Зараз відомо про один надводний корабель з крилатими ракетами на борту та ще про один підводний човен. На острові Зміїному окупанти нарощують свої можливості. Водночас в області постійно триває контрдиверсійна робота. Ракетні удари - головна тактика рашистів. Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Тримаємо стрій", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський приїхав у південну область

У Чорному морі в готовності до завдання ракетних ударів перебувають один корабель і один підводний човен, споряджені 12 крилатими ракетами. Також готові до дій п'ять великих десантних кораблів.

Ракетно-артилерійські підрозділи Збройних сил України знищили 59 окупантів, танк і шість ворожих броньованих машин, зенітно-ракетний комплекс ТОР М1, реактивну систему залпового вогню, самохідну гаубицю "Гвоздика" і п'ять автівок. Також у трьох різних населених пунктах Херсонщини знищили три польові склади боєприпасів.

Зараз ви читаєте новину «Ворог перегруповує сили в Чорному морі - Братчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі