пʼятниця, 13 листопада 2015 18:45

Вінничани скинулись огірками для бійців АТО
5

Фото: Мирослава Слободянюк

Сьогодні у Вінниці пройшов фестиваль "Консервативна Вінниця". Учні шкіл разом із вчителями продемонстрували зібрану допомогу для бійців на Донбасі. Найбільше привезли огірків та помідор.

"Цим фестивалем показати всю щедрість української нації. Солдати — це наші діти, яких звичайні громадяни годують, одягають, взувають як найрідніших. Кожна мати поклала в сумку своїй дитині консервацію, яку готувала для себе та своєї сім'ї власними руками" - розповідає організатор Олександр Шенек.

Акція по школах тривала п'ять днів. Пропонували принести лиш одну банку закрутки будь-чого для бійців АТО.

"Вирішила взяти огірки. Тушонок в мене мало залишилось, бо кумів чекаю. Треба буде торбу зібрати. Дала банку огірків за рецептом свекрухи. Хрумкі та гостренькі, бо з перчинкою. Торік дала п'ять банок рибної і качиної тушонки. До огірків з сином побажання солдатам написали, малюнок намалювали, щоб був мир. Малий переживає за Україну" - розповідає мати учня Тетяна Саранчук.

Окрім виставки були проведені майстер-класи з плетіння браслетів та стрільби із лука. Кожному пропонували постріляти з лука. Організатори приготували кашу в польовій кухні.

Зараз ви читаєте новину «Вінничани скинулись огірками для бійців АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі