четвер, 09 жовтня 2014 19:05

На Вінниччині розшукують рецидивіста, який втік із колонії

На Вінниччині розшукують рецидивіста, який втік із колонії

57-річний Дмитро Сторчак із Вінниччини втік із виправного закладу. Чоловік був засуджений до трьох років обмеження волі за крадіжку із проникненням у житло. Покарання відбував у Крижопільському виправному центрі.

"Петро Сторчак уродженець села Букатинка, Чернівецького району Вінницької області. Останнім часом мешкав у місті Могилів-Подільський. Раніше неодноразово судимий. Востаннє заліз у хату та вкрав там майно. За це йому суд присудив три роки обмеження волі, за грати не посадили - відправили на виправні роботи в село Радянське Крижопільського району", - розповіла начальник прес-служи управління ДПтС України у Вінницькій області Ірина Шаповалова.

Із 1 липня 2013 року чоловік в Радянському працював над випалюванням деревного вугілля. До нього вільно могли приїжджати родичі та друзі. 18 липня 2014 року Сторчак самовільно покинув територію виправного закладу.

"Сторчаку на вигляд 55 - 60 років, зріст – 165 сантиметрів, середньої статури,очі – карі, волосся сиве, коротко стрижене. Був одягнений у футболку сірого кольору, штани чорного кольору. За те, що самовільно залишив територію спецзакладу - точно сяде за грати", - додала Шаповалова.

Управління пенітенціарної служби України у Вінницькій області оголосило чоловіка у розшук. За злочин йому загрожує до трьох років в'язниці. До них додадуть ще два роки попереднього покарання, яке не відбув.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині розшукують рецидивіста, який втік із колонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі