пʼятниця, 21 лютого 2014 02:51

У Вінниці "козацький загін" захопив офіс "регіоналів"

У Вінниці "козацький загін"  захопив офіс "регіоналів"
Фото: ua.korrespondent.net

Ввечері 20 лютого у Вінниці захопили офіс "регіоналів".

Хлопці у масках, які називали себе козаками, вдерлися до приміщення та спалили символіку й документацію представників провладної партії.

Поряд  - обласне управління міліції, але правоохоронці нападникам не заважали.

"Ми зробили все, щоб приміщення не руйнували. Цих хлопців не знаємо, бачили їх  вперше. Вони називали себе козаками, мітингувальниками, опозиціонерами, але чомусь на мітинг жодного разу не вийшли. Ми цього не допускали, бо будівля стара, крім того, там знаходяться інші  обласні управління", - розповідає  лідер вінницького "Правого сектору" Сергій Чумак.

За 20 хвилин мародерство закінчилося. Приїхала власниця приміщення та добровільно здала "регіоналівські" кабінети. Тепер козаки утвори там штаб.

"Добре бути в обжитих кабінетах. Ми до таких дій не вдаємося. Для себе облаштовуємо штаб у покинутій п'ятиповерховій будівлі, навіть робимо там частковий ремонт. Цей будинок у центрі міста роками стоїть рухлею. До всього, не дамо розрушити наше місто. Зараз організували штаб по охороні Вінниці та виставили 8 блок-постів на всіх важливих в'їздах у місто", - додає Чумак.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці "козацький загін" захопив офіс "регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі