вівторок, 16 червня 2020 13:23

В області знову вирішили посилити карантинні обмеження

В області знову вирішили посилити карантинні обмеження
В області за останню добу зафіксовано 43 випадки захворювання на Covid-19. Фото: Івано-Франківська міська рада

В Івано-Франківській області знову посилять карантинні обмеження – закриють спортивні зали й фітнес-центри, а також заклади культури.

"За підсумками позачергового засідання Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій вирішили призупинити роботу закладів фізичної культури і спорту, спортивних залів, фітнес-центрів" - повідомили в Івано-Франківській міській раді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 666 нових хворих. Оновили дані по коронавірусу в Україні

Також вирішили призупинити діяльність закладів культури, зокрема з прийманням відвідувачів за рішенням власника (органу управління), зокрема культурних заходів, за умови перебування не більше однієї особи на 5 кв. м площі приміщення, де проводиться захід. Дозволити проведення релігійних заходів з розрахунку не більше однієї особи на 10 кв. м.

В Івано-Франківській області за останню добу зафіксовано 43 випадки захворювання на Covid-19, жодного летального випадку від коронавірусу та 7 одужань. За весь час пандемії в місті було 1809 підтверджених випадків, померла 91 хвора людина, одужали 1037. Зараз хворіє 681 особа.

Коронавірусну хворобу за минулу добу виявили у 666 людей. Станом на 16 червня, в Україні зареєстровано 32 476 випадків інфікування Covid-19.

Зараз ви читаєте новину «В області знову вирішили посилити карантинні обмеження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі