понеділок, 29 вересня 2014 20:20

У Черкасах провели бійців "Азову" на АТО
9

Фото: Олександр ЦАБІЙ

29 вересня в Черкасах на Європейській площі жителі міста проводжали своїх земляків до зони АТО. Одразу по закінченні заходу на Схід відправились 8 бійців полку "Азов".
До зони АТО хлопці повертаються після двотижневої відпустки.
Містяни чекали героїв близько години. Зустрічали оплесками та вигуками "Слава Україні".
"Перший раз коли їхали було більше ентузіазму, більше юнацької романтики. Але після усіх жахів тієї війни усе це зникло. Залишився тільки бойовий дух. Потрібно воювати. Битись з ворогом. Хто якщо не ми? Вдома залишити не хотілось", - каже боєць полку "Азов" 21-річний Петро.
Петро розповів, що повертатись до АТО не страшно:
"Зараз їхати і там перебувати не страшно. Страшно буває тільки перед боєм. Коли починається бій - страх зникає. Немає його і після бою. У нас до бою усі готові. Усі чекають. Бойовий дух не зламаний".
Зі сцени їм дякували та читали вірші небайдужі жителі міста, бажали повернення матері, діти дарували листи та власні малюнки.
"Хочу подякувати усім. Відпочили тут, набрались сил. Будемо їхати, продовжувати почату справу. Усі хлопці в строю, усі веселі. Бойовий дух на найвищому рівні!", - на завершення сказав командир відділення Олег.
Після зустрічі хлопці ще довго не могли потрапити до мікроавтобуса — прощались з близькими та друзями, фотографувались з охочими та приймали слова подяки.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах провели бійців "Азову" на АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі