пʼятниця, 30 грудня 2022 08:47

Укрзалізниця запустила ще один казковий ретро-потяг: ціна квитків і маршрут
5

У Львові запускають казковий ретро-поїзд
Фото: t.me/UkrzalInfo
У Львові запускають казковий ретро-поїзд
У Львові запускають казковий ретро-поїзд

У Львові запускають казковий ретро-поїзд.

31 грудня він курсуватиме за маршрутом Львів – Брюховичі – Львів, повідомила пресслужба Укрзалізниці. Святкові рейси також відбудуться 1, 7, 8, 14 та 15 січня.

"Ще один сюрприз до зимових свят. Чотири вагони везтиме паротяг Ер № 797-86. У вказані дні святковий поїзд вирушатиме в подорож зі східної сторони першого перону Львівського вокзалу о 10:00, 12:30 та 15:00", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрзалізниця до свят запустила "Потяг Святого Миколая"

Тривалість подорожі складе півтори години. Продаж квитків на подорож "Святковим паровозом" уже відкрито. Ціна дитячого квитка від 3 до 13 років – 150 грн. Квиток для дорослих – 250 грн.

Квитки можна придбати в касах центрального залу Львівського вокзалу або на сайті за запитом Львів – Львів-Казковий.

Торік протягом новорічно-різдвяних свят між Львовом та Брюховичами також курсував святковий ретро-потяг, який зібрав чимало прихильників серед містян і туристів.

Святковий потяг, у складі паровоза серії Ер № 797-86 та двох пасажирських вагонів двічі на день вирушав з першого перону Львівського вокзалу. Львів'яни охрестили його Гоґвартс-експресом. Останній в романі про Гарі Поттера відправлявся із зачарованої платформи 9 ¾ лондонського вокзалу "Кінгс-Крос".

Пасажирами різдвяного експресу були переважно сім'ї з дітьми. На станції Брюховичі пасажирів частували чаєм, кавою, солодощами і глінтвейном.

Зараз ви читаєте новину «Укрзалізниця запустила ще один казковий ретро-потяг: ціна квитків і маршрут». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі