вівторок, 24 листопада 2015 17:18

У Вінниці затримали учасника терористичної організації "Ісламська держава"

Служба безпеки України у Вінниці затримала діяча терористичної організації "Ісламська держава". При обшуку в нього виявили зброю та документи, пише УНІАН.

"Іноземець, який проживав у Вінниці, має зв'язки із терористичним угрупованням "Ісламська держава". У помешканні підозрюваного було проведено санкціонований обшук і виявлено незареєстрований револьвер з набоями, а також холодну зброю. Також посібник терористів мав декілька паспортів різних країн розташованих на теренах колишнього СРСР", - повідомляє СБУ.

 

Крім того, працівники СБУ вилучили велику кількість радіодеталей, інструкції по витоголенню вибухових пристроїв та отруйні речовини.

Слідством встановлено, що підозрюваний брав участь у військовому конфлікті в Сирії на стороні бойовиків і перебуває у розшуку. Також він організовував переміщення через державний кордон України членів терористичної організації "Ісламська держава".

Відкрито кримінальне провадження і тривають слідчі дії.

Нагадаємо, оперативники СБУ провели ряд заходів щодо перевірки приватних помешкань у Вінниці та Вінницькому районі. В ході відпрацювань було виявлено та вилучено значну кількість фальшивих документів.

 
Зараз ви читаєте новину «У Вінниці затримали учасника терористичної організації "Ісламська держава"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі