середа, 24 лютого 2021 16:11

У Харкові працює формула "співпраці" для бізнесу - віддай 50% із усього - нардеп Фельдман

У Харкові працює формула "співпраці" для бізнесу - віддай 50% із усього - нардеп Фельдман
За словами Фельдмана, через свавілля міської влади Харкова доведеться забути про прихід у місто великих інвестицій. Фото: facebook.com/pochta.feldman

Сьогоднішня сесія міської ради Харкова "поховала" всі надії на перезавантаження і наочно продемонструвала, що бажання "ставити бізнес раком" нікуди не поділося, а тільки посилилося, апетити ростуть.

Так прокоментував сесію міськради Харкова народний депутат України із фракції ОПЗЖ Олександр Фельдман у Facebook.

"Після виборів у багатьох у Харкові з'явилася надія на перехід до якісно нової фази взаємодії між бізнесом і міською владою. Були спроби об'єднатися, почати все "з чистого аркуша", залишити в минулому образи, амбіції і повернути місту цивілізовані відносини. Сьогоднішня сесія міської ради "поховала" всі надії на перезавантаження і наочно продемонструвала, що бажання "ставити бізнес раком" нікуди не поділося, а тільки посилилося, апетити ростуть", - зазначає народний депутат.

За його словами, сьогодні в Харкові працює "нехитра формула" співпраці - "віддайте 50 відсотків з усього, що приносить прибуток".

"Я не готовий миритися з фактичним поверненням бандитських 1990-х до Харкова, ніколи не погоджуся з тим, що незалежне самодостатнє місто буде на зовнішньому управлінні", - відзначає Фельдман.

За його словами, через свавілля міської влади Харкова доведеться забути про прихід у місто великих інвестицій - чесних, прозорих, цивілізованих.

"Замість того, щоб залучати в місто гроші через чесну сплату податків, Харків втрачає платників податків. У результаті недоотримує соціальна сфера, медицина, освіта. Не приховую, такий варіант розглядає і Концерн АВЕК - перейти під податкову юрисдикцію Києва. Піти з Харкова, щоб повернутися, як тільки в місті переможе здоровий глузд", - відзначає Фельдман і додає:" Час усе розставить по свої місця. Шкода, але сьогоднішня сесія продемонструвала, що в представників партії "Слуга народу", які так ратували за перезавантаження влади й боротьбу з корупцією, і депутатів "Європейської солідарності", які закликають до цивілізованих європейських правил і стандартів економіки, поваги прав і свобод підприємців, слова розходяться з ділом: сьогодні вони проголосували за рейдерство і підтримали беззаконня".

Фельдман також відреагував на заяви секретаря міськради Ігоря Терехова про можливий прихід на Барабашово кредиторів з банку і розруху на ТЦ.

"Хочу нагадати йому, що переживати треба про інше - про те, що Харків сьогодні критично закредитований, закладені парки, палаци спорту, та й сам будинок міськради, і загроза банкрутства цілком імовірна. А місто за всього кілька місяців його керівництва впевнено сповзає в розруху. І це видно сьогодні кожному. А до осені стане очевидним всім", - зазначає народний депутат.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові працює формула "співпраці" для бізнесу - віддай 50% із усього - нардеп Фельдман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі