неділя, 04 лютого 2018 19:49

У ДТП загинув відомий волонтер

У ДТП загинув відомий волонтер
Загинув Леонід Краснопольский. Фото: youtube.com

У Дніпрі в ДТП загинув волонтер і дизайнер Леонід Краснопольский.

Біля Набережної Перемоги зіштовхнулися Toyota Prado та Kia. Машини їхали в одному напрямку Набережною Перемоги в бік кільця. Коли водій Kia здійснював розворот ліворуч, Toyota Prado протаранила його машину в бік, повідомляє "24 канал".

Поліція встановлює деталі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У нього залишилася наречена" - в Мирнограді попрощаються із загиблим воїном

"Стало відомо, що в автокатастрофі загинув Леонід Краснопільський, переселенець з Донецька. Прожив усе життя в Донецьку. Навчався в будівельному інституті на кресляра комунікацій, тато-мама – інженери, звичайна сім'я радянських євреїв. До війни працював кравцем. Перебрався до Дніпра з Донецька в середині липня 2015 року, відразу після полону в тюрмі "ДНР". Є відомим як волонтер, який допомагав українським військовим на передовій", - повідомив сайт JewBuzz.

Вночі 5 січня в Харкові 39-річний волонтер АТО підірвався на гранаті. Вибух стався у орендованій квартирі на 3 поверсі багатоповерхівки. Про це повідомив перший заступник глави Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

Зараз ви читаєте новину «У ДТП загинув відомий волонтер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі