пʼятниця, 11 січня 2019 18:09

Світлану Мазніченко убив домашній котел

Світлану Мазніченко убив домашній котел
Перед вибухом будинок три дні не опалювався

У суботу, 12 січня, в Золотоноші поховають 48-річну Світлану Мазніченко. Жінка загинула від вибуху котла у власному будинку, 9 січня.

"Газу в будинку не було. Закипів звичайний твердопаливний котел, – каже керівник відділу надзвичайних ситуацій міської ради Золотоноші Сергій Зубенко. – Накопичилася величезна енергія від якої стався вибух. Жінка отримала травми не сумісні із життям. Такі вибухи мають велику руйнівну силу, яку можна порівняти із вибухом гранати. Уявіть, що ударною хвилею було зруйновано стіну будинку".

Золотоніські рятувальники кажуть, що на місце події виїжджав лише керівник.

"Пожежі, як такої, там не було, – кажуть у черговій частині. – Нам телефонували із лікарні й повідомили, що травмована жінка 1970 року народження. Мала перелом основи черепа й перелом ноги. Від отриманих травм померла".

"Світлана поїхала в Бровари до доньки, – розповідає голова місцевої ромської громади Володимир Бамбула. – Поки гостювала, вдома замерз котел. Зранку, 9 січня, взялася розігрівати його. У котлі вода закипіла, а в системі ще не розмерзлася. Накопичилася пара й котел вибухнув".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні прощаються із солдатом, який загинув від вибуху котла



Разом із Світланою Мазніченко в будинку проживав і її дорослий син. На момент вибуху його вдома не було.

Зараз ви читаєте новину «Світлану Мазніченко убив домашній котел». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі