понеділок, 29 серпня 2016 21:49

Суд не відбувся: Кернес знову на операції

Суд не відбувся: Кернес знову на операції

Cудове засідання у так званому процесі Кернеса не відбулося через неявку підсудного.

Мер Харкова Геннадій Кернес, який обвинувачується у незаконному позбавленні волі або викрадення людини, катуванні та погрозі вбивством, не зявився у понеділок, 29 серпня, до Київського райсуду Полтави, де триває процес.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, адвокат обвинуваченого листом поінформував суд, що на цей день Кернесу призначена операція в Ізраїлі.

У понеділок на слуханні справи були присутні, зокрема, двоє підсудних охоронців Кернеса, яким також висунуто відповіду підозру.

Засідання суду перенесене на 26 вересня ц.р.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кернес звинувачує обленерго у бездумних діях

Захисниця Кернеса висловила переконання, що на цю дату Кернес з'явиться до зали суду.

Мера Харкова Геннадія Кернеса та двох його охоронців звинувачують у викраденні, побитті та погрозі вбивством двох харків'ян - учасників Євромайдану.

Востаннє Кернес був присутнім на засідання суду 4 липня 2016 р. 11 липня він не з'явився на суд, повідомивши, що від'їжджає на операцію до Ізраїлю.

Cудові засідання, які тривають у Київському райсуді Полтави, з різних причин, у тому числі через хвороби Кернеса, неодноразово переносилися. На суді Кернес та його охоронці не визнають провини.

Стаття закону, за якою обвинувачуються всі троє, передбачає до 15 років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Суд не відбувся: Кернес знову на операції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі