четвер, 07 березня 2019 17:00

Студент після дрібної сварки зарізав однокурсника

Студент після дрібної сварки зарізав однокурсника
uanews.zp Вінниччина: студент після дрібної сварки зарізав однокурсника

У місті Тульчин, що на Вінниччині, 18-річний студент Вищого професійного училища №41 зарізав свого однокурсника.

Це сталося після сварки на спільній кухні гуртожитку, де мешкали. Один з них смажив картоплю.

"Стався конфлікт на кухні. Після того, один пішов у свою кімнату. Натомість другий схопив ножа і пішов вслід за ним", - говорить Gazeta.ua Ірина Добровольська з прес-центру Нацполіції у Вінницькій області.

За мить до трагедії він зайшов до кімнати аби з'ясувати стосунки і засадив ножа у живіт. Протягом 3 годин лікарі рятували його, але хлопцеві вижити не вдалося.

Загиблий студент навчався на третьому курсі. Сам родом з Шаргородського району. Затриманий студент — з Немирівського району.

"Молодь зараз дуже якась озлоблена. Мають слабкі нерви. Можливо, впливають гаджети. Як наслідок, наважуються на такі жахливі вчинки", - підкреслила Ірина Добровольска.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сина зарізав після зґвалтування, дружину задушив: чоловік по-звірячому розправився із сім'єю

Слідчі встановлюють обставини конфлікту. Розпочали кримінальне провадження. Студента затримали. Планують оголосити про підозру і обрати міру запобіжного заходу. За такий злочин підозрюваному загрожує до 10 років ув'язнення.

У Харкові знайшли тіло 14-річної дівчини. Невідомий наніс їй 10 ножових поранень.

Незабаром працівники поліції затримали 16-річного хлопця. Правопорушник виявився колишнім хлопцем мертвої дівчини.

Поліцейські встановили, хлопець призначив колишній дівчині зустріч. Між ними виник кофлікт через її нові стосунки. Ревнивець вдарив дівчину 10 раз ножем. Потім забрав її телефон та втік. Переховувався у товариша вдома.

Зараз ви читаєте новину «Студент після дрібної сварки зарізав однокурсника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі