субота, 10 грудня 2022 18:23

Спецтема: Війна Росії проти України

Штаби, бази, сотні солдатів: Федоров розповів про втрати російських окупантів на Запоріжжі

Штаби, бази, сотні солдатів: Федоров розповів про втрати російських окупантів на Запоріжжі
Окупанти втратили в Мелітополі сотні, якщо не тисячі одиниць особового складу. Фото: gettyimages.com

Російські окупанти на тимчасово окупованій території Запорізької області за минулий тиждень зазнали колосальних втрат: більше десятка штабів і важливих складів були знищені, а живої сили винищено і виведено з ладу сотні, якщо не тисячі одиниць.

Особовий склад окупантів зазнав великих втрат убитими та пораненими, і це триває вже другий тиждень, розповів мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі Національного телемарафону, повідомляє Gazeta.ua.

"Минулого тижня був підведений проміжний результат про те, що щонайменше 20 угруповань були знищені на території області. Цей тиждень ще не закінчився, але вже майже 10 військових угруповань, баз і штабів були знищені", – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського насторожили прогнозом щодо завершення війни

За його словами, сотні, а можливо, навіть тисячі російських окупантів вже ніколи не зможуть воювати проти України, оскільки вони вбиті або серйозно поранені. Однак точні підсумки минулого тижня підведуть в понеділок або вівторок.

Загальні бойові втрати Росії на ранок 10 грудня становлять 93 760 осіб. За добу ряди "200-х" поповнили ще понад 370 російських загарбників.

За листопад українські захисники знищили 16 970 російських солдатів. Це найбільша кількість за місяць протягом всієї повномасштабної війни, повідомили в Міноборони.

Зараз ви читаєте новину «Штаби, бази, сотні солдатів: Федоров розповів про втрати російських окупантів на Запоріжжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі