пʼятниця, 15 липня 2022 06:33

Спецтема: Війна Росії проти України

"Сонячна" Ліза, яка загинула у Вінниці, знімалася в ролику Зеленської

"Сонячна" Ліза, яка загинула у Вінниці, знімалася в ролику Зеленської
4-річна Ліза стала однією з жертв російського ракетного удару по Вінниці. Фото: instagram.com/l.i.z.i.love

Загибла внаслідок російського удару по Вінниці 4-річна Ліза знімалася в ролику першої леді Олени Зеленської до різдвяних свят 2021 року.

Про це дружина президента повідомила в Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розруха, кров, шматки тіл: очевидці про теракт у Вінниці

"Ми познайомилися під час запису відео до різдвяних свят. Маленька бешкетниця встигла розмалювати за пів години фарбами не тільки себе, свою святкову суконьку, а й усіх інших дітей, мене, операторів та режисера… Подивіться на неї живу, будь ласка. Плачу разом з її близькими", – написала Зеленська.

Також вона оприлюднила фрагмент відео, повна версія якого датована 2021 роком. У ньому перша леді з дітьми з особливими освітніми потребами розмальовувала іграшки для ялинки біля Офіса президента у Києві.

Уранці 14 липня росіяни вдарили ракетами по центру Вінниці. Відомо про 23 загиблих, з них троє – діти. У лікарнях перебувають 64 особи, п'ять – у критичному стані.

Ліза стала першою дитиною, яку виявили на місці трагедії. Вона загинула миттєво на дорозі. За життя її матері Ірини Дмитрієвої борються лікарі.

Відомо, що Ірина з донькою йшли на заняття з розвитку дітей. Жінка сама виховувала Лізу. Та мала синдром Дауна.

За кілька днів до трагедії щаслива жінка публікувала знімки із донькою після фотосесії в лавандовому полі. За годину до ракетного удару по Вінниці жінка записала відео з донькою.

Зараз ви читаєте новину «"Сонячна" Ліза, яка загинула у Вінниці, знімалася в ролику Зеленської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі