субота, 06 липня 2024 16:20

Спецтема: Війна Росії проти України

"Щоб ви там всі здохли, дятли": в Одесі фітнес-тренер побажав смерті всім військовим ЗСУ. Чим все завершилося

В Одесі фітнес-тренер ображав військового та побажав смерті всім українським захисникам.

На відео зафіксовано спілкування у якомусь приміщенні між людиною у "пікселі" та чоловіком спортивної статури: перший - каже, що воював, зокрема у складі 53-ї механізованої бригади, другий - висловлюється нецензурною лайкою, ображає військового. Відео оприлюднив активіст Дем'ян Ганул.

"До вашої уваги відео, де під*р, який працює фітнес тренером в Одесі посилає військового, та бажає йому смерті та усім українським військовим. Мені було важко додивитися це відео до кінця, адреналін та бажання помсти переповнюють", - повідомив Ганул,

Наприклад, каже: "Іди на х*й, далі воюй. Навіщо ти сюди зайшов? Ти що глухий? Йди на х*й, чорт. До побачення. Мені по х*й, що ти воював. Ти під***с, ган**н".

Військовий просить співрозмовника назватися та показати документи, а той знов застосовує ненормативну лексику й "пропонує" йди до депутатів, щоб вони надали повноваження для перевірки документів. Військовий просить чоловіка пояснити свою поведінку, але той продовжує лаятися та представлятися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житель Прикарпаття побив працівника ТЦК: що йому загрожує

УВАГА! Нецензурна лексика

"Ти для мене не людина, паскуда йо**на. Щоб ти здох, су*а. Щоб ви там всі здохли, дятли ебу**е", - кричить тренер.

На запитання: "Всі - це хто?", він відповідає: "Всі, хто там воює, д*вб**оби к*нчені, раби".

Військовий запитує, чи той усвідомлює те, що промовляє та запитує, чи знає тренер щось про батальйон "Айдар".

У відповідь співрозмовник каже: "Йди на х*й зі своїм батальйоном".

Чутно, як невідомий, який фіксує зазначене спілкування, каже, що все відбувається у бізнес-центрі "Планета".

Ганул також коментує ситуацію.

"З відео зрозуміло що п*дор бачить людину в формі й з притаманною сепаратисту ненавистю бажає смерті та посилає захисника. Я на звʼязку з військовим, якого ображав цей негідник", - написав активіст.

За його даними, на військового лаявся фітнес-тренер Свивастян Гогович.

Згодом він оприлюднив фото, на якому у тренера розбито обличчя.

 

"Підлога мокра, тренер пропустив день ніг та упав… Ну і на завершення історії з биком-тренером, який ображав військових. Одразу отримав повістку (тренер - Gazeta.ua) та поїхав проходити ВЛК. Я проконтролював його трансфер до бусіка, тепер військові матимуть змогу запитати в нього, чому він бажав їм смерті", - написав Ганул.

 

Також він розмістив у соцмережах ще одне відео, на якому разом з невідомими чоловіками веде тренера до авто та саджає у нього, а той намагається дорогою комусь телефонувати.

Саме через що стався конфлікт між військовим та тренером, поки невідомо. У соцмережах пишуть, що, можливо, відео було знято на боді-камеру співробітника ТЦК.

В Ворохті місцеве населення здійснило напад на блокпост Територіального центру комплектування і побили машину співробітника. Військовослужбовець був поранений та воював.

Це нібито відлякувало туристів, які їдуть на курорт, повідомив Івано-Франківський ТЦК у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «"Щоб ви там всі здохли, дятли": в Одесі фітнес-тренер побажав смерті всім військовим ЗСУ. Чим все завершилося». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі