середа, 20 грудня 2017 04:14

Смерть на дорозі, 10-кілометрові затори - наслідки снігових заметів

  Наслідки негоди на Вінниччині. Фото: gazeta.ua
Наслідки негоди на Вінниччині. Фото: gazeta.ua

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час робочого візиту до Вінниці доручив вирішити проблеми із заторами на автошляхах України та відновити електропостачання у населених пунктах, де його було відключено через негоду.

"Коли людина їде десятки кілометрів, або стоїть годинами в заторах і не бачить жодного трактора, то в мене питання: що тракторів в країні немає? Питання тільки у відповідальності і небайдужості. Є затори, люди стоять в заторах – їдьте до людей і будьте з ними, поки не розблокуєте дороги. Якщо потрібно, я й сам готовий приїхати. Організуйте роботу таким чином, щоб проблем у людей не було і люди з розумінням до цього поставляться", - сказав Володимир Гройсман, пише vinnitsaok.com.ua.

Gazeta.ua пропонує підбірку наслідків снігопаду на Вінничині.

1. Великий затор утворився на кордоні між Житомирською та Вінницькою областями. Сотні фур та вантажівок застрягли на узбіччях траси Житомир-Могилів-Подільський. Через сильні снігопади, які тривають з 18 грудня, вночі транспортні засоби не змогли здолати круті підйоми. Зараз тут працюють рятувальники і військові. Колонна розтягнулася від Бердичева до села Махнівка Козятинського району Вінницької області (25 кілометрів).

2. "Укрпошта" попереджає про можливі затримки з доставкою пошти у зв'язку зі складними погодними умовами і складною ситуацією на дорогах. Затримка очікується у населених пунктів Вінницької, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Миколаївської, Одеської, Харківської, Хмельницької, Херсонської областей та в Києві.

3. 18 грудня через снігопад Вінниця зупинилась у заторах. З сьомої ранку в районі ринку "Урожай" стояли всі тролейбуси. За даними google карт затори утворилися на шістьох вулицях: Данила Нечая, Келецька, Брацлавська, Пирогова, Хмельницьке шосе та Київська. Комунальні служби розчищають вулиці міста від снігу та посипають протиожеледною сумішшю.

4. Через негоду по трасі на Погребище сталося ДТП. В аварії зіткнулись легковик та вантажівка. "ВАЗ" отримав удар в передню частину автомобіля, вантажівка опинилась у кюветі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кошмар, краще вдома побуду" - через аварію утворилися кілометрові затори

5. В Україні через негоду на території Вінницької області тимчасово обмежено рух вантажного транспорту на ділянці від міста Немирів до кордону з Черкаською областю.

6. Вночі, 19 грудня рятувальники на вул. Луговій у селищі Вінницькі Хутори за допомогою буксирувального тросу зі снігового замету витягли карету екстреної медичної допомоги. Таку ж допомогу бійці ДСНС надали бригадам служби "103" у Вінниці на вулицях Привокзальній, Лучанській та Ватутіна.

7. Чeрeз снiг тa oжeлeдицю у місті Тульчин вoдiй мaршрутнoгo aвтoбусу нa пiшoхiднoму пeрeхoдi дoпустив нaїзд нa лiтню жiнку. Пoбaчивши нa дoрoзi бабцю, вiн пoчaв гaльмувaти, aлe чeрeз погодні умови трaнспoртний зaсiб йoму зупинити нe вдaлoся. Вiд oтримaних ушкoджeнь жінка пoмeрлa нa мiсцi.

8. У Вінниці негода не засмутила любителів зимового дрифту. Кілька екстремалів скористались снігопадами та влаштували показові виступи на одній з парковок міста. Хлопці катались колами, робили "вісімки". Відео: youtube.com.

Через снігопади станом на ранок 19 грудня затрималося 30 потягів. Середній час затримки до 25 хвилин. Два поїзди Київ – Івано-Франківськ та Хмельницький – Москва затримувалися більше години.

Зараз ви читаєте новину «Смерть на дорозі, 10-кілометрові затори - наслідки снігових заметів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі