понеділок, 11 березня 2024 16:20

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни змінили тактику під час нічних атак - Кіпер

Росіяни змінили тактику під час нічних атак - Кіпер
Знищенний на Одещині російський безпілотник Shahed-136, грудень 2023 року. Фото: Facebook.com/kpszsu

Росіяни змінили тактику в атаках з неба.

Про це сказав начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер в ефірі телемарафону, повідомляє Gazeta.ua.

"Сьогодні росіяни вночі змінили тактику. Раніше вони біля одинадцяти починали (атаки. - Gazeta.ua). Сьогодні було після одинадцятої ночі", - сказав Кіпер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський зібрав Ставку. Сказав про масштабне завдання

Начальник ОВА звернувся до мешканців Одеської області.

"Ми бачимо тенденцію, що чомусь після дванадцятої ночі люди менше спускаються у бомбосховища. Я би просив не ігнорувати тривоги. Тому що дрон завжди летить над будівлями. Є негативний досвід, що влітають і в квартири. Тому просив би спускатися у бомбосховища, укриття для того, щоб убезпечити своє життя", - звернувся Кіпер.

11 березня о другій половині ночі росіяни атакували дронами Одеську область. Протиповітряна оборона збила 10 ворожих безпілотників.

В Одеському районі було уражено інфраструктурний об'єкт, пошкоджено адміністративні будівлі. На місці виникла пожежа. Ударною хвилею було вибито скління приватних будинків навколо, уламками завдано руйнувань господарчим спорудам, повідомив начальник ОВА.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни змінили тактику під час нічних атак - Кіпер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі