субота, 23 листопада 2013 17:07

Ректор Львівського університету закликав студентів їхати до Києва на протест

Ректор Львівського університету закликав студентів їхати до Києва на протест
Іван Вакарчук Фото: скріншот з Youtube

Колишній міністр освіти і науки та ректор ЛНУ Іван Вакарчук, перед своїми студентами на імпровізованому "євромайдані", закликав львів'ян їхати до Києва на акцію протесту 24 листопада. Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

"Європа - це для вас. Для молодих людей перш за все. Потрібно боротися за це право і відстоювати, щоб ми були в Європейському союзі", - сказав він.

Вакарчук зазначив, що Митний союз - не наше майбутнє.

"Митний союз, це, в першу чергу, тоталітаризм, це низькі критерії життя і це - не наше майбутнє. Наше майбутнє - Європа. І за це ми повинні боротися", - заявив він.

"Для цього нам треба організуватися таким чином, щоб частина людей , які зможуть поїхати в Київ на 24 листопада, поїхали і висловили свій протест проти рішення уряду. Частина ж людей, яка не зможе, повинні тут маніфестувати за наше європейське майбутнє", - додав Вакарчук.

Після цього мітингувальники почали вигукувати: "Європа".

Нагадаємо, опозиційні фракції Верховної Ради ініціюють проведення 24 листопада в Києві національну акцію на підтримку євроінтеграції та підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

Як відомо, у четвер, 21 листопада, Кабмін ухвалив розпорядження про призупинення процесу підготовки до укладення Угоди про асоціацію з ЄС.

Зараз ви читаєте новину «Ректор Львівського університету закликав студентів їхати до Києва на протест». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі