неділя, 27 жовтня 2019 20:16

Пройде найбільший жіночий фестиваль "Аніма"

Пройде найбільший жіночий фестиваль "Аніма"
За період існування фестиваль зібрав 10 тис. жінок.

9 та 10 листопада у Львові пройде Всеукраїнський жіночий фестиваль "Аніма" - осінь 2019.

Сьомий рік поспіль, організатори традиційно творять успішний інтелектуальний та пізнавальний проект для сучасних жінок, які хочуть розвиватись і вдосконалюватись, особистісно зростати, а також знаходять ключ до такого багатогранного жіночого щастя, яке поєднує у собі всі сфери життя.

Багатосекторний майданчик фестивалю об'єднає популярних, компетентних та досвідчених тренерів, цікавих спікерів та відомих особистостей. Вони поділяться своїм успішним досвідом.

Для рганізаторок Наталії Кинчій та Олени Смішко, фестиваль – це подія, яка робить неймовірні перетворення з кожним учасником.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Степан Гіга святкуватиме 60-річчя на сцені театру Заньковецької

"Отримуючи захоплюючі відгуки та подяки від наших відвідувачів, ми радіємо, що фестиваль Аніма, допомагає жінкам змінити своє життя на краще, подивитись по-іншому на різні
життєві ситуації, а для когось стає поштовхом до нових звершень", - розповідають організаторки.

Впродовж двох днів, у чотирьох залах відбудуться майстер-класи, тренінги, воркшопи, дискусії, зустрічі та презентації на теми взаємостосунків, інтимних питань, успіху та кар'єри,
краси та здоров'я, стилю життя, а також трансформаційно-розвивальні ігри.

На фестивалі діятиме виставка-ярмарок з виробами ручної роботи, засоби для краси, розпис хною (Мхенді).

Для мам з дітками в допомогу протягом двох днів діятиме "Дитячий простір" від партнерів. Анонімно працюватиме "Психологічна Порадня" для тих хто відчує бажання поспілкуватися з психологом.

5 листопада гурт "Troye Zillia" у супроводі фолькового оркестру, презентує у Львівській національній філармонії альбом "ENDORФІNY". Виконуватиме гурт новий альбом, який присвячений темі любові та її різним стадіям в житті людей, які оспівані в українському фольклорі: від симпатії до кохання, пристрасті та розлуки, вірності та ревнощів.

Зараз ви читаєте новину «Пройде найбільший жіночий фестиваль "Аніма"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі