четвер, 24 жовтня 2019 13:21

"Troye Zillia" презентують у Львові новий альбом

"Troye Zillia" презентують у Львові новий альбом
Концерт відбудеться у Львові 5 листопада. Фото надане організаторами концерту.

5 листопада гурт "Troye Zillia" у супроводі фолькового оркестру, презентує у Львівській національній філармонії альбом "ENDORФІNY".

Виконуватиме гурт новий альбом, який присвячений темі любові та її різним стадіям в житті людей, які оспівані в українському фольклорі: від симпатії до кохання, пристрасті та розлуки, вірності та ревнощів.

"Ендорфіни та гармонія - саме їх відчують справжні поціновувачі якісного інструментального музичного звучання. В той же час, колектив гурту зізнається, що цей альбом глибший, зрозуміліший і ближчий до людей. Оригінальне звучання народних мотивів, етно деталі та позитивний заряд композицій зрозуміліші та сприйнятливі новим слухачам, котрі відчують кожну ноту", - розповідають про альбом організатори концерту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Степан Гіга святкуватиме 60-річчя на сцені театру Заньковецької

"Troye Zillia" є лідерами сучасної бандури у Львові, які ініціюють рух бандури в естрадному сучасному середовищі.

На концерті слухачів дивуватимуть прем'єри композицій, інструменти різних народів світу.

У Науковій бібліотеці університету імені Івана Франка триває виставка "Україна й українці – цивілізаційна війна і гідність". Виставку організували за ініціативи журналістів Інформагентства МО України "Армії INFORM" та співпраці Наукової бібліотеки Львівського національного університету імені Івана Франка, кінологічної школи "Dog Friend" та краєзнавчого ресурсу "Фотографії старого Львова".

Зараз ви читаєте новину «"Troye Zillia" презентують у Львові новий альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі