середа, 01 липня 2015 17:43

З'явились нові подробиці пожежі у Черкаському драмтеатрі
9

Фото: Ірина Патлатюк

У Черкасах другу годину рятувальники гасять пожежу у драматичному театрі. Упав дах будівлі та два поверхи. Територію прилеглу до театру оточили співробітники міліції.

"Загорання почалося з третього поверху. Під час евакуації всі розуміли, що горить балкон у глядовій залі. Там немає проводки. Пожежники лише через пів години почали гасити. До того вивчали ситуацію. Уже впав дах. Завалилися другий та третій поверхи. Наслідки пожежі передбачити неможливо. Хай працює слідство і ті, хто закривав очі на незаконне будівництво багатоповерхівки поруч з театром. На задній стіні з боку того будівництва у панелях перекриття театру пішли тріщини такі, що долоню можна просунути. Це все одна історія. Крім того боковий вхід, яким мали пройти пожежники, заблокований квітковим магазином. Цей павільйон із клейонки. Хто давав дозвіл його встановлення на такій близькості до театру невідомо", - коментує Сергій Проскурня, виконувач обов'язків художнього керівника Черкаського драматичного театру.

Нагадаємо, загорання сталося біля 15.00. Причини поки що невідомі. На місці працюють рятувальники, міліція та чергують медики. Більше 500 містян зібралися біля театру, щоб подивитися на пожежу. Прилеглий до театру квітковий павільйон евакуювали.

Зараз ви читаєте новину «З'явились нові подробиці пожежі у Черкаському драмтеатрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі