пʼятниця, 03 жовтня 2014 12:19

Півсотні рівненських правоохоронців повернулись із зони АТО
4

Фото: СЗГ УМВС України в Рівненській області

Керівники обласної міліції, колеги-правоохоронці, родичі та друзі зустрічали міліціонерів, які щойно прибули зі східного регіону України, як справжніх героїв.

51 правоохоронець з обласного управління внутрішніх справ та міськрайорганів міліції Рівненщини несли службу в зоні АТО відповідно до своїх функціональних обов'язків. Сьогодні всі вони повернулися додому живими і неушкодженими.

Начальник УМВС України в Рівненській області Сергій Максимов привітав підлеглих з поверненням та подякував їм за мужність та героїзм, які вони виявили у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, вірність Присязі правоохоронця та незламність духу. Він зазначив що, усі вони отримають чергові спеціальні звання в порядку заохочення.

"Спасибі вам за те, що ви зробили там, на неспокійному сході, дякуємо за сумлінне виконання службового обов'язку і головне: спасибі, що повернулися живими й неушкодженими у свою частину, до своїх родин", - сказав до бійців заступник начальника УМВС Павло Алєксєєнко.

Адже цей зведений загін з числа рівненських правоохоронців ніс службу на блокпостах, наші бійці допомагали переселенцям, супроводжували колони з військовою технікою, охороняли громадський порядок, а також брали участь у бойових операціях.

Зараз ви читаєте новину «Півсотні рівненських правоохоронців повернулись із зони АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі