субота, 02 квітня 2022 12:08

Спецтема: Війна Росії проти України

Поліція затримала групу інформаторів окупантів на Дніпропетровщині

Поліція затримала групу інформаторів окупантів на Дніпропетровщині
Один з чоловіків закликав до участі в мітингах та різних заходах "для допомоги РФ". Фото: 5 канал

На Дніпропетровщині затримано п'ять можливих інформаторів російських окупаційних сил. Підозрілих осіб передали працівникам Служби безпеки України - для встановлення всіх обставин їх діяльності. Про це повідомляє Національна поліція.

"У Нікополі виявлено колишнього співробітника російської поліції, який проживав на окупованій території АР Крим. Торік у жовтні чоловік приїхав до України та міг розпочати свою підривну діяльність. Встановлено, що затриманий закликав до знищення нашої держави. У містах Дніпро, Кривий Ріг та Павлоградському районі затримано ще чотирьох осіб, які активно підтримували "руський мир" та дії РФ. Один з чоловіків закликав до участі в мітингах та різних заходах "для допомоги РФ у спецоперації по звільненню України", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шанс деблокувати Маріуполь може з'явитися – за певних умов" – військовий експерт

Поліція Дніпропетровської області наголошує, що продовжує цілодобово нести службу на блокпостах, патрулювати вулиці, перевіряти підозрілих осіб і транспорт.

У Житомирі прикордонники разом з активістами затримали чоловіка з приладом для корегування артилерійського вогню. Місцевий житель нишпорив неподалік блокпостів та фотографував їх на телефон.

На Рівненщині правоохоронці затримали ймовірного корегувальника вогню. Чоловік викопав собі землянку в лісі. Їздив у населені пункти, де ставалися авіаудари.

Зараз ви читаєте новину «Поліція затримала групу інформаторів окупантів на Дніпропетровщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі