середа, 12 червня 2024 23:10

Після бійки під ТЦК в Одесі медики "швидкої" зробили заяву

Після бійки під ТЦК в Одесі медики "швидкої" зробили заяву
Конфлікт вичерпано, сказали медики "швидкої" в Одесі. Фото: Facebook.com/EMD103Odessa

Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області заявив, що конфлікт із представниками територіального центру комплектування та соціальної підтримки в Одесі вичерпано.

А крапку поставлять правоохоронці, заявили у середу.

"З приводу інциденту, який стався вчора між співробітниками Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф і ТЦК: конфлікт вичерпано. Остаточний вердикт нададуть правоохоронні органи", - сказали медики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни завдали ракетного удару по Одещині. Загинула людина, вісім поранених

"Щодо бронювання медиків - нині відповідно до установленого порядку проводяться відповідні лікарські огляди, оновлюються обліково-військові дані, формуються та подаються додаткові списки на їх бронювання", - також заявили у "швидкій".

"Найближчим часом питання буде вирішено. Всі бригади швидкої допомоги працюють у штатному режимі", - заявив Центр екстреної медичної допомоги.

Вчора в Одесі стався конфлікт між військовими і лікарями "швидкої" біля Київського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Того дня представники ТЦК проводили перевірку облікових документів у громадян. Чоловік відмовився надати документи, що посвідчують особу і військово-облікові документи. Його затримали і доставили до ТЦК. Через годину після цього до ТЦК приїхала група людей у медичному одязі на автомобілі швидкої медичної допомоги.

На місце події також прибули невідомі цивільні особи, які спровокували бійку. У результаті інциденту травми отримали військовослужбовець ТЦК і представники екстреної служби.

Прокуратура розпочала розслідування за кримінальною статтею - хуліганство.

Зараз ви читаєте новину «Після бійки під ТЦК в Одесі медики "швидкої" зробили заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі