понеділок, 15 серпня 2016 16:02

Пасинок проштрикнув вітчима ножем

Пасинок проштрикнув вітчима ножем

59-річного Петра Кураченка проштрикнув ножем 42-річний пасинок. Від удару Сергія Денисюка чоловік загинув на місці. Сталося вбивство у селі Мала Ростівка Оратівського району Вінниччини. Про це Gazeta.ua повідомив 55-річний голова села Дмитро Грицай.

"Петро жив із родиною Денисюків більше 25 років. Виховував Сергія як рідного. Ще є старша дочка, вона зараз у Києві. Все життя робив на господарстві. Був тихим і спокійним, ніколи не скандалив з людьми. Тільки сварився час від часу з Сірьожою. Той не міг знайти роботу, висів у батьків на шиї. Петро його настановляв, хотів як краще. А тут побилися. Взялися за ножі і підрізали один одного. Сергій вдарив Петра в пах, а той всадив лезо йому в спину", - розповідає Грицай.

Поліцейські і швидка знайшли обох на місці бійки. Петро Кураченко був уже мертвий. Смерть сталася від втрати крові. Його пасинка відвезли до лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гра 7-річного хлопчика закінчилася трагедією

Зараз ви читаєте новину «Пасинок проштрикнув вітчима ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі