понеділок, 28 серпня 2017 13:54

Озброєна банда пограбувала "Спортлото"

Озброєна банда пограбувала "Спортлото"
Банда грабіжників вчинила напад на пункт продажу лотерей "Спортлото". Фото: Версії

28 серпня у Львові банда грабіжників вчинила напад на цілодобовий пункт продажу лотерей "Спортлото" на вул. Грінченка, 4-б.

Про це повідомляє "Страна.ua".

У прес-службі поліції заявляють, що інформацію про пограбування отримали о 5:40.

"Троє невідомих зайшли в пункт "Спортлото". Один підійшов до вікна каси і пирснув в обличчя касирки газом з балончика, інший - вибив двері в приміщення каси і забрав близько 40 тисяч гривень", - кажуть у поліції.

За даними правоохоронців, у приміщенні перебували касирка та 21-річна працівниця закладу. Охорони не було. З місця нападу грабіжники втекли.

За фактом порушили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 КК України. Стаття за розбій, поєднаний з проникненням у приміщення, карається позбавленням волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

З початком літа кількість пограбувань зростає на 10-15%. Для квартирних крадіїв розпочинаються "жнива". Влітку у поліції фіксують зростання крадіжок на 10-15%. Власники залишають помешкання без нагляду і захисту. За даними експертів, 80% вхідних дверей можна відімкнути за кілька хвилин звичайними господарськими інструментами.

Зараз ви читаєте новину «Озброєна банда пограбувала "Спортлото"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі