вівторок, 01 березня 2022 22:58

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти закріпилися в Іванкові - ЗМІ

Окупанти закріпилися в Іванкові - ЗМІ
Окупанти зайняли Іванків. ФОТО: скріншот

У місті Іванків та навколишніх селах на Київщині, стоять окупанти. Вільно себе почувають.

Місцеві говорять, що про це немає великого розголосу, бо Іванків "відрізаний від цивілізації" - знаходиться між Чорнобилем та Києвом, повідомляє видання ZN,UA у власному телеграм-каналі.

"На початку війни місцевих розстрілювали. 70 чоловік тримали в підвалі без їжі, води. Лише через чотири дні дивом вдалося евакуювати дітей. Більшість людей без їжі й світла. Для російських військових Іванків – місце збору, через яке отримують додаткові ресурси. По району переміщаються майже без перешкод", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти спалили музей художниці Марії Приймаченко

Мешканці району просять їм допомогти.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти закріпилися в Іванкові - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі