четвер, 10 березня 2022 08:33

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти всю ніч обстрілювали Харківщину: загинули жінки та діти
9

У ніч проти 10 березня Харків пережив декілька потужних авіанальотів.

Ворог продовжує цілеспрямовано знищувати інфраструктуру Харківщини та рівняти з землею житлові квартали, повідомляє ДСНС. Серед мирного населення є жертви.

"Унаслідок чергового обстрілу села Слобожанське Балаклійської громади Ізюмського району, ворожий снаряд потрапив до приватного житлового будинку. Під завалами загинули четверо людей: дві жінки та двоє дітей. П'ятирічній дівчинці вдалося вижити попри травми. Бригадою медиків її госпіталізували до Первомайської лікарні", - ідеться у повідомлені.

Пожежа та руйнації виникли також у ТРЦ Nikolsky у центрі Харкова. Площа займання склала близько 100 кв.м. О 03:00 пожежу загасили. Жертв та постраждалих немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали страшні наслідки авіаударів по житловому масиву Харкова

Фото: ДСНС

"До місця події виїхало три відділення служби порятунку. На четвертому та технічному поверхах, а також на покрівлі горіли конструктивні елементи та оздоблення", - зазначають у ДСНС.

Загалом за добу рятувальники здійснили понад 30 виїздів для ліквідації пожеж, а також розбирання завалів зруйнованих будівель.

Унаслідок численних обстрілів від початку війни у місті зруйновано понад 280 житлових будинків, 26 шкіл та 23 дитячі садочки.

Учора на Харківщині українські воїни ущент знищили ворожу базу біля міста Дергачі. Ворога, який обстрілював район Олексіївка міста Харкова, відтіснили до російського кордону.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти всю ніч обстрілювали Харківщину: загинули жінки та діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі