пʼятниця, 22 квітня 2022 07:17

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти стягнули до 25 батальйонних тактичних груп на Ізюмський напрямок

Окупанти стягнули до 25 батальйонних тактичних груп на Ізюмський напрямок
Знищена техніка окупантів. Фото: Генштаб

Російські загарбники вийшли на північні околиці Дібровного на Харківщині. Ворог намагається закріпитися на досягнутому рубежі.

Окупанти здійснюють спроби вести наступ у напрямку населеного пункту Заводи. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у Facebook.

"На Ізюмському напрямку противник зосередив для ведення бойових дій до 25 батальйонних тактичних груп зі складу 1-ї танкової армії, 20-ї та 35-ї загальновійськових армій та 68-го армійського корпусу Східного військового округу, повітряно-десантних військ збройних сил Російської Федерації", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данілов назвав умову закінчення війни

Окупанти продовжують частково блокувати Харків.

"На Слобожанському напрямку ворог силами до семи батальйонних тактичних груп зі складу 6-ї загальновійськової армії, берегових військ Балтійського та Північного флотів, продовжує частково блокувати місто Харків, здійснює вогневе ураження підрозділів наших військ та об'єктів критичної інфраструктури", - йдеться у повідомленні.

Російські окупанти не зменшують інтенсивності вогню. Лише з початку доби 21 квітня терористи здійснили майже 15 обстрілів районів Харкова. Ворог з артилерії атакував райони Салтівки, ХТЗ, Олексіївки. В області - у Дергачах, Золочівському напрямку та Чугуївському районі. Внаслідок цього постраждали троє цивільних у Харкові та двоє в Чугуївському районі.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти стягнули до 25 батальйонних тактичних груп на Ізюмський напрямок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі