понеділок, 18 липня 2022 18:26

Спецтема: Війна Росії проти України

"Окупантам складно буде спати" – нардеп повідомив про вибухи на Каховській ГЕС (оновлено)

На Каховській гідроелектростанції, що розташована у 5 км від тимчасово окупованої Нової Каховки у Херсонській області, пролунали вибухи.

Імовірно, по ГЕС "відпрацювали" Збройні сили України. Про це натякає нардеп Олексій Гончаренко, який повідомив про вибухи в Тelegram 18 липня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В тимчасово окупованому Алчевську "бавовна". РосЗМІ заявили про роботу HIMARS

"Підтверджую вибухи на Каховській ГЕС. Окупантам сьогодні складно буде спати", – написав він.

У мережі почали поширювати світлини нібито наслідків удару. Одну з таких оприлюднили в Тelegram "Погляд Приходька".

На фото видно, як над Каховською ГЕС здіймається чорний стовп диму.

Автор: t.me/NazarPrykhodkoPlus
  Каховська ГЕС здригається від вибухів. Видно дим
Каховська ГЕС здригається від вибухів. Видно дим
ОНОВЛЕНО
Вибухи у Новій Каховці підтвердив радник голови Херсонської обласної військової адміністрації Сергій Хлань.
"Цікаво, а Нова Каховка обжене по "серіям" Чорнобаївку? Зафіксовано приліт по росіянах у районі асфальтного заводу, що на об'їзній", - написав Хлань на своїй сторінці у Facebook.

Українські захисники готуються до контрнаступу на Херсон. Цьому сприяють точкові удари захисників по складах боєприпасів російських військ у тимчасово захопленій Херсонській області.

10 липня ракетно-артилерійські підрозділи Збройні сили України знищили пункт управління Росгвардії під Херсоном, а також чотири склади з боєприпасами в різних районах області. Там міг загинути один з топофіцерів окупантів – полковник Росгвардії Олександр Нечипуренко.

Українські військові тісно співпрацюють з херсонськими партизанами, які координують і наводять на знищення складів в області. В окупантів не залишилося безпечного місця в області, де вони могли б розташовувати свої боєкомплекти й ремонтувати бронетехніку.

Зараз ви читаєте новину «"Окупантам складно буде спати" – нардеп повідомив про вибухи на Каховській ГЕС (оновлено)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі