вівторок, 29 березня 2016 11:44

На Західному автовокзалі адміністратор кафе заробляла на сутенерстві

На Західному автовокзалі адміністратор кафе заробляла на сутенерстві

Працівники поліції викрили злочинну групу, яку організувала 29-річна вінничанка. Жінка, офіційно працюючи адміністратором у кафе на Західному автовокзалі, організувала роботу борделю та заробляла на звідництві та грабежах. Про це пише сайт "Моя Вінниця"

Як розповів начальник відділу боротьби зі злочинами, пов'язаних з торгівлею людьми ГУНП у Вінницькій області Дмитро Іванченко, роботу борделю в обласному центрі організувала 29-річна вінничанка, яка раніше неодноразово притягувалася до кримінальної відповідальності за скоєння грабежів, хуліганств, втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність.

Сутенерша вербувала для надання сексуальних послуг жінок різного віку та в подальшому примушувала їх до надання інтимних послуг в саунах за невеликі кошти шляхом погроз фізичною розправою та примушення до сплати неіснуючого боргу. Більшу частину заробітків забирала собі. У злочинній діяльності їй допомагали двоє чоловіків.
За попередніми даними розслідування, на даний час задокументовано причетність злочинної групи до скоєння двох грабежів. Встановлено, що в кафе зловмисниця підливала відвідувачем в напої клофелін та, користуючись їх безпорадним станом, разом з подільниками забирала гроші та цінні речі. За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від чотирьох до семи років.

Під час проведення санкціонованого обшуку в приміщенні кафе та в помешканні жінки поліцейські вилучили грошові кошти, отримані за надані послуги сексуального характеру. Також було вилучено велику кількість чеків з ломбардів за здані цінні речі, а саме золоті вироби, мобільні телефони та інші речі, ймовірно отримані злочинним шляхом.
Крім того зловмисниці доведеться відповідати за сутенерство. Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження. За таке правопорушення передбачено покарання до 5 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «На Західному автовокзалі адміністратор кафе заробляла на сутенерстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі