вівторок, 11 листопада 2014 19:01

На Вінниччині шиють одяг для військових АТО

На Вінниччині шиють одяг для військових АТО

Шістсот комплектів одягу за тиждень шиють для військових засуджені, - про це кореспонденту gazeta.ua розповів начальник Стрижавської виправної колонії №81, що на Вінниччині Богдан Помарайко. На пошиві працює 16 чоловік. Окремо також шиють штани для солдатів.

"Відшиємо цю партію - і будемо шити утеплені куртки, спальники та штани для військових. Шиють тільки 16 хлопців, бо більше не маємо машинок. Робочий день 8 годин," - розповідає начальник Богдан Помарайко, 43 роки.

Помарайко додає, що серед засуджених є багато людей, які готові піти воювати і до хлопців в АТО ставляться з розумінням, але мають зараз відбути покарання. Як звільняться - обов'язково підуть.

"У нас сидять хлопці з Криму та Донецька, і не розуміють тої війни. Замовлення, тканину та фурнітуру нам дають із Хмельницького. Аби шити спальні мішки ми взяли один із АТО, один бувший у вжитку німецький, по ньому викройки зробили, то так і шити будемо, - каже Богдан Васильович.- Але то буде не раніше, ніж за місяць".

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині шиють одяг для військових АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі