середа, 13 січня 2016 17:00

На Вінниччині загинув рибалка
3

Фото: надане Тиврівською РС ГУ ДСНС України у Вінницькій області

Протягом доби рятувальники шукали тіло 52-річного Віктора Гладкого, який вчора близько 13 години провалився під кригу на річці Південний Буг біля селища Сутиски Тиврівського району на Вінниччині. Разом із односельчанином 57-річним Іваном Ковалем ловили рибу. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла секретар Сутисківської селищної ради Людмила Кушнір.

"Віктор Гладкий жив недалеко від місця, де втопився. Ніде не працював. Займався риболовлею. Вчора видно теж пішов попробувати ловити рибу, але лід не витримав. Тепло ж було. Рятувальники шукали його цілу ніч", - каже Кушнір.

Товариша загиблого змогли врятували і з загальним переохолодженням відвезли у Тиврівську районну лікарню.

"Завдяки тому, що люди побачили потопельників і швидко зателефонували у Службу порятунку "101" його встигли витягнути із води та передати лікарям швидкої допомоги", - повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України у Вінницькій області.

Нагадаємо, 2 січня у Вінниці біля Староміського мосту перехожі врятували 29-річну жінку, яка провалилася під лід на річці Південний Буг.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині загинув рибалка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі