вівторок, 24 листопада 2015 11:41

На сесії Полтавської облради депутат показав присутнім середній палець

На сесії Полтавської облради депутат показав присутнім середній палець
kolo.poltava.ua

Зараз відбувається сесія Полтавської облради, на якій мають обрати нового голову. Під час засідання один із депутатів від "Батьківщини" Ігор Сірик показав присутнім середній палець.

"На перших хвилинах сесії Полтавської облради виник конфлікт між представниками громадськості і депутатами. Депутат від фракції "Батьківщина" Ігорь Сірик показав середнього пальця громадському активісту Геннадію Сікалову", - повідомляє місцеве інтернет-виданні "Вполтаві. Інфо".

Є думка, що депутата на такий жест спровокували.

"Депутат від Батьківщини Ігор Сірик, агітуючи за кандидата на голову Полтавської облради однопартійця Євгенія Холода, відповів на провокації громадськості",- повідомляє "Депо.Полтава".

Сам Сірик заявив, що той жест був не людям, а окремому активісту.

Нагадаємо, що на минулому тижні на першій сесії нового складу облради вже намагалися обрати голову. Тоді було три головних претенденти на посаду, жоден з них не набрав потрібної кількості голосів. Через це засідання перенесли.

Зараз ви читаєте новину «На сесії Полтавської облради депутат показав присутнім середній палець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі