середа, 21 травня 2014 00:05

На Полтавщині комуністи хочуть зірвати вибори президента України
5

У Миргороді провели розширену нараду за участю сільських голів району, представників правоохоронних органів, керівництва ОВК.

Зі вступним словом до присутніх звернувся голова райради Анатолій Карбан.

"Сьогодні у нас надзвичайна нарада. Ми знаходимося на межі або великих змін, які мають відновити історичну справедливість і ми будемо серед великих держав Європи. І дай Боже, щоб ми вирівнялися після цих вихідних у шерензі цих держав",– каже.

Пояснює, країна знаходиться у стані війни, і це всі мають усвідомити, і члени виборчих комісій, і виборці.

"Комісія сформувала 212 дільничних виборчих комісій, в тому числі по Миргородському району 45. У ЦВК зареєстровано 23 кандидати на посаду президента України. Королівська та Царьов зняли свої кандидатури із перегонів. Згідно закону про Вибори Президента України та роз'яснення ЦВК це можна було зробити до 2 травня 2014 року. Я уточнюю це, тому що останнім часом заяви деяких кандидатів у президенти звучать слова, що вони знімаються із перегонів. Ці заяви не підтверджені постановами ЦВК. Але найдальше йдуть комуністи, котрі діють деструктивно"– пояснює Євген Ревуцький, голову окружної виборчої комісії № 150.

Каже, у Миргородському районі представники компартії змушують членів ДВК, кандидатури яких вони подавали, писати заяву про відмову бути членом дільничної виборчої комісії.
Але найскладніша ситуація у Котелевському та Диканському районах. Таким чином комуністи хочуть ускладнити, а то й зірвати виборчий процес на Полтавщині.

Зараз Окружна виборча комісія вживає заходів, щоб зменшити негативні наслідки демаршу КПУ.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині комуністи хочуть зірвати вибори президента України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі