понеділок, 28 лютого 2022 21:48

Спецтема: Війна Росії проти України

На окупованій території знищили два ворожих танка

На окупованій території знищили два ворожих танка
У Дергачах розстріляли ворожі танки. Фото: Національна поліція

В Харківській області поліція знищила два російські танки.

Дергачі тимчасово підконтрольні ворогу, там поки знаходяться російські загарбники. ЗСУ знищила їх техніку, повідомляє телеграм-канал ЗСУ.

Україна звертається до російських солдатів – здавайтеся, складіть зброю, біжіть додому. Тут вам не раді. Вас тут ненавидять.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків: російські "гради" зруйнували 87 житлових будинків

"Українські військові, нацгвардійці, поліція, тероборона, громадяни ніколи не погодяться на окупацію України. Ми всі будемо нищити ворога, навіть на тих територіях, на які тимчасово вліз агресор", йдеться в повідомленні.

Росія о 4:00 ранку 24 лютого напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «На окупованій території знищили два ворожих танка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі