понеділок, 11 квітня 2022 08:43

Спецтема: Війна Росії проти України

"Ми все про всіх знаємо" - Братчук про можливі провокації з Придністров'я

"Ми все про всіх знаємо" - Братчук про можливі провокації з Придністров'я
Захисники Одеського краю знають про наміри Росії у Придністров'ї. Фото: Генштаб ЗСУ

Українські військові в Одесі й області знають про можливі провокації збройних терористів Російської Федерації на території Придністровського регіону Республіки Молдова.

Ніч на Одещині минула спокійно, хоч і під сигнали повітряної тривоги, повідомив речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук у відеозверненні, передає Gazeta.ua.

"Говорять, що в Придністров'ї на тимчасово окупованих молдавських територіях російські бандити й колаборанти готують якусь чергову провокацію. Хочу попередити: ми все про всіх знаємо", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесі запровадили затяжну комендантську годину

За словами Братчука, контрдиверсійна робота відбувається щогодини й щохвилини та "дає результати".

"Про певні ми повідомляємо. Про основне не говоримо лише тому, що ще багато роботи. Згодом цю інформацію ви матимете", - додав він.

Про підготування Росією провокації на території окупованого Придністров'я стало відомо вранці 11 квітня. За даними українського Генштабу, мета таких провокацій - звинувачення України в агресії проти сусідньої держави.

Зараз ви читаєте новину «"Ми все про всіх знаємо" - Братчук про можливі провокації з Придністров'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі