понеділок, 23 березня 2015 13:29

Шахраї вкрали усі гроші із картки родини загиблого бійця з Тернопільщини

Шахраї вкрали усі гроші із картки родини загиблого бійця з Тернопільщини

10 тис. грн зняли зловмисники з кредитної картки матері тернопільського бійця Віталія Лотоцького, який загинув в АТО поблизу Дебальцевого - повідомили у секторі зв'язків із громадськістю УМВС у Тернопільській області. Із заявою розшукати шахраїв звернулися волонтери.

"У п'ятницю, 13 березня, до матері бійця АТО зателефонували незнайомці. Вони сказали жінці, що також служили на Сході, в зоні проведення Антитерористичної операції, і хочуть перерахувати гроші на картку. У потерпілої була лише банківська кредитка, і вона назвала її номер. Повідомила жінка і код, який прийшов на телефон. У результаті з кредитки невідомі зняли 10 тис. грн", – розповіли у міліції.

Подію внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу – шахрайство.

Міліціонери розшукують зловмисників і з'ясовують, звідки телефонували жінці. Нагадаємо, 35-річний боєць 128-ї гірсько-піхотної бригади Віталій Лотоцький трагічно загинув під Дебальцевим 16 лютого. Автомобіль, в якому везли пораненого чоловіка, потрапив під обстріл. Відтоді він вважався зниклим безвісти. Згодом надійшла звістка про його загибель. Поховали Віталія 10 березня на Микулинецькому кладовищі у Тернополі. У бійця залишилися дружина та дитина.

Зараз ви читаєте новину «Шахраї вкрали усі гроші із картки родини загиблого бійця з Тернопільщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі