пʼятниця, 21 лютого 2014 05:08

Миргород приготувався перехоплювати на трасах "тітушок"
5

Фото: Микола Марченко

На трасах біля Миргорода, що на Полтавщині, підготувалися до зустрічі "тітушок" із Харкова та із інших регіонів, котрих мають доправляти на Київ.

"Траса Харків-Київ перекрита в кількох місцях. То ж надійшла інформація, що "тітушок" переправлятимуть автобусами трасою через Миргород. Тому сьогодні після обіду самооборонці встановили пости на виїзді із міста за арматурним заводом, в районі Зінчашів та ще у кількох місцях для підстраховки. Але, з метою конспірації, ці місця називати не будемо. Маємо все необхідне для зустрічі тітушок", – пояснює 47-річний майор запасу МВС, прізвище просить не називати.

Всі автобуси, вантажні автомобілі перевіряють на наявність людей та підозрілих предметів. Охорону траси здійснюють за всіма правилами. Є підготовлені шини, Привезли навіть із сіл борони із 15 сантиметровими шипами. Їх з'єднали ланцюгами. Мають для екстрених випадків також коктейлі "Молотова".

На трасі за арматурним заводом знаходиться більше 50 осіб. Значну кількість із них становлять колишні працівники МВС та афганці. Гріються біля імпровізованого багаття із металевих бочок. Із собою взяли харчі, воду. Озброєні кусками металевих труб, бітами, арматурою. Поряд чергують кілька автомобілів.

"На Київ планують переправити кілька тисяч тітушок. Переважно із Харкова. Є вже інформація, що нібито надійшов наказ випустити зеків із Кременчуцької колонії та теж направити як "тітушок" у столицю. Тут переважно люди аполітичні. Але ми всі українці. І те, що влада з людьми зробила вчора у Києві, змушує кожного задуматися, чи потрібна нам така влада і куди вона приведе і нас, і наших дітей. То ж я не боюся стояти тут за себе, свою сім'ю і Україну", – говорить 57-річний Василь Даценко.

Зараз ви читаєте новину «Миргород приготувався перехоплювати на трасах "тітушок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі