четвер, 12 травня 2016 13:31

Лісники на Львівщині злякалися перевірки і звільнилися

Лісники на Львівщині злякалися перевірки і звільнилися

Працівники Білокамінського лісгоспу Золочівського району на Львівщині масово написали заяви на звільнення. Це трапилося напередодні перевірки Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Інспектори припускають, що у Білокамінському лісгоспі виявлять порушення у роботі. З цим й пов'язують рішення людей звільнитися.

"Якщо колишні працівники вважають, що такий вчинок звільнить їх від відповідальності за можливі порушення,то вони помиляються", - зазначив начальник Державної екологічної інспекції у Львівській області Микола Маланич.

Маланич каже, що наразі підстав для нарахування матеріального відшкодування збитків колишнім працівникам немає. Однак, якщо в процесі перевірки лісгоспу виявлять порушення, то це буде зроблено. Відшкодовуватимуть збитки колишні працівники.

У Золочівській районній раді вчинок працівників лісгоспу поки не коментують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В заповідному урочищі забудовник спиляв сотню вікових дубів

Перевірка Білокамінського підрозділу вже розпочалася. Триватиме протягом десяти днів. Раніше Державна екологічна інспекція проводила перевірку у Буському підрозділі ЛГП "Галсільліс". Там виявили численні порушення. Лісники повинні повернути державі 20,5 млн грн.

Нагадаємо, що на Прикарпатті активісти борються з керівництвом НПП Гуцульщина через масову вирубку та знищення лісів, що може призвести до екологічної катастрофи. Тому 4 травня заблокували автомобіль міністра екології.

Зараз ви читаєте новину «Лісники на Львівщині злякалися перевірки і звільнилися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі