понеділок, 18 грудня 2017 11:33

"Кошмар, краще вдома побуду" - через аварію утворилися кілометрові затори

  Через аварію паралізована вся Вінниця. Фото: vn.20minut.ua
Через аварію паралізована вся Вінниця. Фото: vn.20minut.ua

На дорогах Вінниці утворилися кілометрові затори, повідомляє Google Maps. Станом на 10:55, червоним кольором на мапі позначений вискокий рівень заторів здебільшого в центрі міста.

На вулиці князів Коріатовичів сьогодні вночі сталася аварія, яка зранку паралізувала рух автомобілів та громадського транспорту. В результаті ДТП впав стовп лінії електропередач, зачепивши ще одну опору. Рух на одній з магістралей міста виявилося перекритим.

Зараз комунальники намагаються підняти стовп. За телефоном "Цілодобової варти" Вінницької міської ради сказали, що там потрібно міняти дві електроопори. Як швидко це буде зроблено — невідомо, пише vn.20minut.ua.

Користувачі соцмереж пишуть, що в заторах вінничани проводять по дві години.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київ паралізували снігові затори

Сьогодні, 18 грудня, синоптики прогнозують складні погодні умови. На заході очікується серйозне похолодання, а на півдні, півночі та в центрі випадатиме мокрий сніг. На сході країни буде дуже тепло, проте дощитиме.

Зараз ви читаєте новину «"Кошмар, краще вдома побуду" - через аварію утворилися кілометрові затори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі